Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 24 Mayıs 2019, Cuma
SGK Başkanı Sektör Temsilcileri ile Buluştu.
31 Ocak 2018 23:56  |  Okunma: 1215  |
“ SABİDER Ankara Hastaneleri Toplantısında Kurum Başkanımız Sn. Mehmet Selim Bağlı: “Her türlü problemde kapımız açık.” „
İlgili Foto Galeri

Sağlıkta Birlik Derneği’nin organizasyonu çerçevesinde, T.C. Sosyal Güvenlik Kurum Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı ve GSS Genel Müdürü Dr. Mustafa Özderyol, GSS Genel Müdür Yadımcısı Refik Altun, SGK Basın Müşaviri/Eğitim Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Korkmaz, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Dr. M. Bahadır Seçkin, Ankara Hukuk Müşaviri Av. Hayri Ataç, Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Dr. Cengiz Bozkurt, Kocatepe Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcıları Dr. İrfan Savaş, Dr. Mutlu Güngör, Ecz. Şule Güler ve Ankara hastaneleri yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan kahvaltılı toplantıda, yeni çıkan sözleşme ve Ankara hastanelerinin fatura kesintileri ve mutabakatlarla ilgili önerileri değerlendirildi.