Anasayfa | Künye | İletişim | Sağlıkta Birlik Derneği Ana Sayfan Yap Açılış Sayfası Yap | Sağlıkta Birlik Derneği sık kullanılanlara ekle Sık Kullanılanlara Ekle | Sağlıkta Birlik Derneği RSSRSS 29 Nisan 2024, Pazartesi
SGK ve İşkur Teşvikleri İstanbul Toplantısı
25 Nisan 2019 18:41  |  Okunma: 1664  |
“ Sabider Sgk ve İşkur teşvikleri toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi. „
İlgili Foto Galeri

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve derneğimiz işbirliğinde Beşiktaş Sosyal Güvenlik Merkezi ev sahipliğinde Sağlıkta Birlik Derneği üyelerine yönelik olarak “SGK ve İşkur Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenmiştir.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Murat Göktaş beyin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; teşviklerle ilgili sunum İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Murat Özdamar tarafından gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda İnsan Kaynakları Müdür ve koordinatörün katıldığı toplantı oldukça verimli geçmiştir.

Teşvik sunumuna ulaşmak için alttaki linki tıklayınız.
İlgili dosyaya ulaşmak için tıklayınız.